Dayanışma Mesajları

Sendikamız ile MESS arasında yürütülen 2010-2012 metal işkolu grup toplu iş sözleşmeleri kapsamındaki işyerlerinde başlayan grevlere dayanışma mesajları artarak devam ediyor.

  e-posta ile gelen dayanışma mesajlarından...

isim: Kenan Karaca
Mesaj: Merhabalar Arkadaslar, ben, Almanya`da mercedes firmasinda sendika temsilcisiyim.Sizleri en icten duygularimla selamliyor, baslayacaginiz grevin sadece Türkiye isci sinifinin degil, tüm dünya icin önemli oldugunu bilmezi isterim, sizlerin basarisi bizlerinde basarisi olacaktir.
Bu nedenle uluslararasi dayanismaninda sizlerin grevinizin basariya ulasmasinda önemi cok,o nedenle kisi olarak ne elimden gelirse yapmaya uluslararasi dayanismayi örgütlemeye calisacagim. Bu dileklerle yassin uluslarasi isci sinifi dayanismasi ve mücadelesi. Selamlar
Mesaj: Baskan diyor ki,bizleri Türkiye isci sinifi izliyor, dogru,ama eksik, sizleri Almanya basta olmak üzere tüm dünya izliyor, yüregimiz sizlerin yüregi ile birlikte atiyor, sizlerin kazanci dünya isci sinifinin hanesine yazilacaktir.Y asasin iscilerin birligi, yasasin sinif dayanismasi.
IGMETALL-Mercedes sendika temsilcisi

isim: Anıl Işık
Mesaj: Metal işçilerinin bugün itibarıyla başlattıkları grevin başarıyla tamamlanacağına olan inancımız tam. Bu sürecte yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Metal işçileri bu mücadeleleriyle tüm sınıfa örnek olacaklar.
Anıl Işık,  Aydınlık gazetesi Emek sayfası sorumlusu

isim: Meryem Koray
Mesaj: Hem Birleşik Metal'e hem de greve çıkacak işçilere merhaba demek istedim.
Kolay gelsin ve desteğiniz bol olsun diyorum.
Onların arasında ben de varım ve grevde görüşmek üzere diyorum
sevgi ve selamlar
M.Koray

isim: muharrem oktan
Mesaj: iyi çalışmalar ben abb kartal işçisiyim sendikamın bu onurlu duruşunu destekliyorum bundan sonra atacağı her adımda hiç düşünmeden ben ve benim gibi bireysel değil toplumsal düşünen tüm arkadaşlarımla birlikte sendikamın arkasında bulunduğumu bildiririm başta başkanım sayın adnan serdaroğlu olmak üzere sendikamın tüm çalışanlarına haklarımıza sahip çıktıkları için sonsuz teşekkürü bir borç bilirim tek temennim baskılara karşı yılmadan satılmışlara kulak asmadan haklı davamızı sonuna kadar götürmeniz allah bu yolda yardımcınız olsun yolunuz ve yolumuz açık olsun iyi çalışmalar

isim: ismail garip
Mesaj: mücadeleye devam. her alanda her zaman tek yürek olarak.
mücadelerimizi bu günlerde dayanışmalarımıza yansıtırsak dahada başarılı oluruz.

isim: ÖMER KARA
Mesaj: BOYUN EĞMEYEN ,,MÜCADELE EDEN METAL İŞCİSİ TARİH YAZIYOR..yaşasın sınıf mücadelemiz

Facebook sayfalarımızda da, grevlerle ilgili dayanışma ve destek mesajları yer almaktadır..